AS Polering

Vinduespudser i Roskilde som tænker på miljøet

Vinduespudser Roskilde håndterer virksomhedens bortskaffelse af den brugte plastemballage, som ikke kun er forskellig fra branche til branche, men også fra virksomhed til virksomhed. Fælles for alle er dog, at en sortering af affaldet er en god idé både økonomiske og miljømæssigt og i Roskilde er mulighederne mange til og skille sig af med det på den rigtige måde.

Danmark skal senest i 2008 opfylde emballagedirektivets krav om genanvendelse af mindst 22,5 % plastemballage. For at nå dette mål skal der større fokus på udsortering af plastemballager fra erhverv og husholdninger. Det er dog virksomhederne, der skal bidrage med langt størstedelen af de indsamlede emballager, fordi det er her de største mængder findes og her, man finder de største miljømæssige og samfundsøkonomiske fordele.

Nedenfor er et eksempel fra vinduespudsning Roskilde og AS Polering på, hvordan virksomheden har etableret en både effektiv og praktisk procedure for indsamling og sortering af brugt plastemballage, samt hvilke fordele virksomheden opnår ved at sætte affaldshåndteringen i system.

Vinduespudsersæbe i plastdunke

De fleste rengørings midler og vinduespudsning Roskilde sæbe bliver leveret i dunke af hård plast. Da de har et stort forbrug af disse midler har de fundet på en løsning. Det er blevet aftalt med det lokale renovationsfirma i Roskilde eller vinduespudsning Næstved at de får opstillet en container som kun er beregnet til plast og hård gummi.

Når de er ude hos rengøringskunder som kan være private eller virksomheder feks Næstved eller Slagelse indgår de altid en aftale om at de selv sørger for bortskaffelse af plast af forskellig art. På den måde sikre de altid at de bliver smidt ud i vores container lige som gummi osv fra vinduespudsning ender rette sted.

Metoden hos AS Polering

Da vi er et vinduespudser og rengørings firma som har kunder i Roskilde og flere forskellige byer som Slagelse og Næstved , ved vi at vi er i en branche som virkelig kan gøre en forskel. Derfor er vi begyndt og sortere i vores plastdunke som der kan havet været sæber og kemikalier i. Da vi går op i miljøet føles det som en naturlig del at vi også gøre vores til og holde det så rent og så mindst miljøskadeligt som muligt.

Vores medarbejder er derfor begyndt og købe vores sæber som er lavet af tynder plast end dem som vi allerede bruger nu. På den måde prøver vi og holde det nede så meget som muligt. Vores næste plan er at købe en presser, da vores behov ikke er det største ville en lille en være nok, og da sådan nogle ikke koster det vilde har vi besluttet og købe den her i starten af 2014, på den måde kan vi nu presse vores plast så det fylder mindre ligesom vi undgår og få tømt containeren hver uge, men måske kun en gang om måneden.

 Kontakt:

AS Polering Vinduespudser i Roskilde

Kristoffersvej 168

4100 Ringsted

Tlf: 4264 0484