Ingen-alger.dk

Fliserenser firma på Sjælland

Ingen Alger er blevet en del af ordningen i retur med plasten. Ingen-alger.dk tilbyder fliserens på Sjælland og har et stort forbrug af plastdunke som imprægnering og algemiddel kommer i. Da de også vil være en del af en ordning som tænker på miljøet, har de nu underskrevet en aftale som gør at de kommer af med deres plastdunke på en miljørigtig måde via ordningen på Sjælland. Da de i løbet af en sæson med fliserensning og algebehandling kan have et stort forbrug af plast, kan det jo være en udfordring og komme af med det på en miljøvenlig måde.  Fliser bliver renset og imprægneret efterfølgende.

Algebehandling

Når man levere algebehandling til private og virksomheder skal man jo opbevare det på den rigtige måde. Algemidlet kommer i plastemballager som er beregnet til genbrug. Når disse plastemballager er tomme kan de altså genbruges. Derfor er det vigtig og håndter dem på den rigtige måde. Ved og sorter i plasten kan det opnås store besparelser både i firmaet økonomi og samfundsmæssigt. Alle kan tilmelde sig virksomhedsordningen så de og så kan blive grønne og miljøvenlige.

Hvordan kan virksomheden spare på sit forbrug.

En virksomhed som ingen-alger.dk kommer ud hos mange forskellige huse, hvor de algebehandler eller renser fliser hos almindelig borger. Det er derfor vigtigt at vi alle tager et ansvar. Ingen-alger.dk er en virksomhed som kan dokumenter brug af lovlige midler. Der finder kun to godkendte algemidler, algefriN proof og neutralon som blev godkendt i starten af 2018. Disse to midler er de eneste som må bruges professionelt.

 

Kontaktinformationer

Ingen Alger

www.ingen-alger.dk

Kristoffersvej 168

4100 Ringsted

Tlf: 25504006