Nyhed. Aktiv blog på retur med plasten.

Vinduespudsning Roskilde tænker miljø

Vi har nu som noget nyt fået oprettet en blog som vi løbende vil holde opdateret og fortælle om de forskellige muligheder virksomheder og vinduespudser Roskilde har til og komme af med deres plast. Det er nu blevet endnu nemmere. På vores side kan du læse flere forskellige muligheder der er for at komme af med plast på den rigtige måde. Vi har for eksempel fyldt og beskrevet hvordan flere forskellige virksomheder fra Roskilde og Slagelse og Næstved er med i et pilotprojekt i håndtering af deres plast, alt fra store fabrikker og veletableret produktionsvirksomheder til de mindre vinduespudsning Næstved. Alle har den samme ting til fælles det er at de vil ydere deres til og passe på miljøet og gøre det så skånsomt som muligt. Vi støtter de forskellige virksomheder med hjælp og råd og vejledning i de forskellige situationer der måtte opstå.

AS polering går forrest

Vi tager et eksempel på hvordan forskellige rengøring og vinduespudser firmaer nu er begyndt og melde sig til ordningen. Det startede med AS-Polering & Rengøring meldte sig på banen. Siden er flere kollegaer fra branchen fuldt trop. Og vi har nu flere vinduespudser og rengøringsfirma hovedsageligt fra Sjælland nærmere betegnet fra Roskilde og Næstved. Vi håber selvfølelig på endnu større opbakning fra endnu flere. Vi ved godt at den lille vinduespudser ikke har det største plast brug, men jo flere der er med jo mere bliver det til.

VInduespudser

I dette indlæg vil vi fokusere på rengøring og vinduespudser branchen. Grunden til vi fokusere på dem er at der er mange firma som hele tiden skyder op og lukker ned, så er det også en branche med mange farlige kemikalier som vi ikke ved hvor bliver af når de først er solgt fra de forskellige butikker og grossister. Derfor har vi besluttet os og have fokus på disse virksomheder da der er meget og komme efter hvis først man kan få flere med i ordningen. Det er meget simpelt dunke og emballager fra de forskellige rengørings og vinduespudsningssæber osv skal bortskaffes på den rigtige måde. Vinduespudsning Roskilde har fået sin historie skrevet her på siden, sammen med en  del andre virksomheder har de valgt og stå frem og fortælle hvordan de håndtere deres plast affald. Historierne finder du her. Der kan du læse hvordan de præcis gør, og finde inspiration til hvordan i kan gøre i jeres virksomhed.

År 2020

Inden år 2020 skal alle virksomheder inde for EU kunne dokumenter hvordan de skiller sig af med plast og emballager på en forsvarlig måde. Dette er vedtaget ved lov og alle virksomheder skal derfor leve op til disse standarder i 2020. Derfor starter vi snart en rådgivningskampagne som har til opgave og sprede budskabet ud til så mange som muligt.

Hvilke andre brancher

Det er svært og gøre det op på den måde. Alle som har et forbrug af palst og emballage vil være komme under de nye regler som kommer. Derfor kan man lige så godt begynde og forberede sin virksomhed til og være klar til det, man kan for eksempel begynde og forberede sine medarbejder og opbygge en struktur så det går som smurt når først loven er trådt i kraft. Ligesom man kan begynde og lave en plan så alle ved hvad det drejer sig om og hvordan i takler jeres behov.

Vinduespudsning Roskilde er et godt eksempel på hvordan det skal gøre, og de er klar til og hjælpe andre kollegaer fra branchen som vinduespudser og rengøring og hvis gerne frem for jeg hvordan de allerede har omstillet sig og allerede har plan og struktur på plads på deres arbejdsplads. Dette ville de gerne dele med jer andre hvis der skulle være et behov for det. Ellers kan i finde en side om deres oplevelser under Gode historier. Så søg alt den inspiration i kan og støt os i kampen for miljøet. Jo flere vi er jo mere kan vi gøre for det.

Har spørgsmål er i selvfølgelig velkommen til og stille alle spørgsmål i måtte have eller surfer rundt på vores site og finde den information i har brug. Her står alt hvad der er værd og vide.

Næste indlæg går vi tættere på fødevareindustrien.

Opdateret 01/12/2015